Interim logistiek management.

 

Het is belangrijk om de tijd te nemen voor een geschikte oplossing voor jouw probleem. Die tijd is er niet altijd, want het werk gaat door.

Soms is tijdelijke ondersteuning van buitenaf dan nodig om je organisatie soepel en efficiënt te laten verlopen.

Interim management kan dan voor jou een uitkomst zijn.

Vervanging

 

Door een (plotselinge) gebeurtenis als ziekte, ontslag, zwangerschapsverlof of vertrek van een manager valt een belangrijke functie weg op jouw logistieke afdeling.

Op de een of andere manier lukt het je niet zo snel om iemand te vinden, maar de werkzaamheden stapelen zich ondertussen wel op.

Dit kan ik voor jou betekenen:

Ik vervang tijdelijk de manager van de afdeling. Met mijn brede logistieke achtergrond en leidinggevende ervaring kan ik de afdeling operationeel aansturen en indien gewenst ook de nodige veranderingen doorvoeren.

Zo heb jij alle tijd om de juiste persoon te vinden en is op deze wijze de continuïteit altijd gewaarborgd. 

 

overbrugging, vervanging

optimaliseren, proces onder de loep nemen

Verbetering

 

Hoe (goed) is jouw logistiek geregeld? Misschien heb je behoefte om de huidige werkwijze en processen te optimaliseren. Dat wil niet zeggen dat er nu slecht wordt gewerkt, maar het kan altijd beter.

Dit kan ik voor jou betekenen:

Met behulp van lean management kan ik samen met de medewerkers van de afdeling de werkwijze en logistieke processen onder de loep nemen met de intentie om deze te verbeteren.

Het aanpakken van de werkwijze en processen levert vele voordelen op. Niet alleen een reductie van de kosten doordat men er minder lang mee bezig is maar misschien nog wel belangrijker: een verlaagde werkdruk en meer werkplezier.

Versterking

 

Onverwachte drukte op de afdeling door een toenemende klantvraag of fouten in de planning. Een specifiek project dat binnen een bepaald termijn moeten worden afgerond. Of sta je aan de vooravond van een verandering binnen je organisatie. Voorbeelden waarbij extra capaciteit in je organisatie van grote waarde kan zijn. 

Dit kan ik voor je betekenen:

Als externe manager kan ik alle aandacht vestigen op een project of verandering. Kan ik extra ondersteuning bieden om problemen aan te pakken en op te lossen. Op deze wijze voorkom ik dat deze zaken te veel de dagelijkse gang van de organisatie gaat bepalen.  

 

versterking, tijdelijke ondersteuning

Waarmee mag ik jou helpen?

neem nu vrijblijvend contact op