André Moorelisse. 

 

Moorelisse Interim  

Na meer dan 20 jaar ervaring in de logistiek bij uiteenlopende bedrijven besloot ik in 2013 om als zelfstandig interim manager mijn kennis en mijn ervaringen in te zetten om continuïteit en effectiviteit binnen logistieke afdelingen te waarborgen. 

Als interim manager kan ik datgene doen wat ik het liefst doe. In een relatief korte tijd en met volledige focus en aandacht een opdracht of rol invullen, waarna ik weer op stap op weg naar een nieuwe uitdaging. Juist deze afwisseling vind ik geweldig.

Open vizier en oprechte interesse

Door te sparren, goed te luisteren, dóór te vragen, te analyseren en daarbij steeds de focus te houden, zorg ik ervoor de organisatie in korte tijd tot in de haarvaten te begrijpen. De basis voor elke positieve verandering.

Coachen en vertrouwen geven

Om bedrijfsdoelen te halen, is vertrouwen geven aan de mensen waar je mee werkt cruciaal. Dat wil niet zeggen dat je als leider zelf achterover leunt. De kunst is om uit meerdere vaatjes te tappen, afhankelijk van bedrijf, mensen en situatie. Soms directief zijn en zeggen wat er nú moet gebeuren. En soms meer delegeren, als klankbord optreden en coachen.

Dynamiek en werkplezier

Walking around, veel kleine gesprekken. Mensen motiveren en de ruimte geven zich te ontplooien. Handen uit de mouwen. Duidelijke beslissingen nemen. Dat past bij mij. Samen serieuze resultaten boeken, maar er mag zeker ook gelachen worden.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan realiseren?

neem nu vrijblijvend contact op